Počuli ste o WC cleanet?

Toaleta Cleanet Riva s integrovanou bidetovou sprškou upúta ucelenou konštrukciou z veľmi kvalitnej keramiky a ponukou technicky prepracovaných riešení pre intuitívne používanie. 

Výrobca Laufen dokázal všetky technológie začleniť do uzavretého keramického črepu, čím vznikol esteticky pôsobivý produkt pre krásny kúpeľňový interiér. Kľúčovou vlastnosťou tejto toalety prémiovej triedy je široká ponuka intuitívnych funkcií sprchovania. Cleanet Riva používa premyslenú koncepciu ovládania na dvoch úrovniach. Toaleta s integrovanou bidetovou sprškou sa pri bežnom použití ovláda stlačením alebo otočením nerezového otočného tlačidla zo strany. Užívateľ si môže pomocou diaľkového ovládania s dotykovou obrazovkou ľahko navoliť základné alebo rozšírené nastavenie.

Cleanet Riva je jedinou toaletou s integrovanou bidetovou sprškou, ktorá používa viacstupňovú hygienickú koncepciu, pri ktorej sa celý systém cirkulácie vody v pravidelných intervaloch aj tepelne čistí. S ohľadom na čo najľahšie čistenie je toaleta bez akýchkoľvek spojov a keramika je ošetrená povrchovou úpravou LCC odpudzujúcou nečistoty. Doska na sedenie s poklopom je vybavená funkciou pre rýchlu demontáž. Toaleta Cleanet Riva sa účinne a čisto splachuje zásluhou systému rimless, čím odpadá nutnosť oplachového kruhu a kanálika.

Viac info nájdete u výrobcu.